Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπo μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies που αναφέρονται στους όρους χρήσεις.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία El Zapato ιδρύθηκε στην Λάρισα την Άνοιξη του 2016 και ασχολείται με το εμπόριο υποδημάτων της ισπανικής εταιρείας Camper. 

Στο e-shop μας θα βρείτε τα αυθεντικά παπούτσια Camper σε απίστευτες προσφορές καθώς είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι της ισπανικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Η γυναικεία συλλογή υποδημάτων περιλαμβάνει σχέδια που καλύπτουν από το πιο εξεζητημένο μέχρι το πιο κλασικό στυλ, ενώ η ανδρική συλλογή είναι ιδανική για τους λάτρεις των casual και sporty εμφανίσεων.

Σκοπός της El Zapato είναι να προσφέρει  επώνυμες, ενημερωμένες συλλογές, υψηλή ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση στην ιδανική τιμή.

Μείνετε μαζί μας, καθώς το ταξίδι του στυλ δεν τελειώνει ποτέ και ελπίζουμε να σας παρέχουμε μία συναρπαστική εμπειρία αγορών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας στο info@starlightcloset.gr

Αριθμός Γεμη El Zapato IKE: 59254104000